Hírek - 2016
2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Karácsonyi köszöntő

Áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván Ferencváros Önkormányzata és Polgármesteri Hivatatala!

Részletek »

Elismerésben részesültek 2016 legjobb rendőrei
Önkormányzati jutalmazás a kiemelkedő munkáért

Ferencváros Önkormányzata tavaly is 3 millió forinttal járult hozzá a IX. kerületi rendőrkapitányság eredményes és kiemelkedő munkát végző hivatásos és közalkalmazotti jogviszonyban álló munkatársainak jutalmazásához. A december 23-án, az FMK-ban megtartott összejövetelen Zombory Miklós alpolgármester és Ámán András r. alezredes, kapitányságvezető adta át 47 főnek Erzsébet-utalvány formájában a jutalmakat.

Részletek »

Ajándékozz örömöt!
Célba ért a ferencvárosiak jószívűsége

December 22-én adták át a Ferenc téri Karácsonyváró vásáron adományozott ajándékokat a Fehér Holló Gyermekek Átmeneti Otthonának.

Részletek »

A téli szünetben is kapnak meleg ételt a rászoruló gyerekek
Kiút gyermekeknek a szegénységi csapdából

Czibere Károly, az EMMI szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára és Vas Imre országgyűlési képviselő tartottak sajtótájékoztatót a hátrányos helyzetű gyermekek szünidei étkeztetéséről december 21-én a Telepy Károly Testnevelési Általános Iskola és Gimnázium étkezőjében. Az eseményen részt vett Kállay Gáborné alpolgármester is.

Részletek »

„Szeretet, törődés, tisztelet, türelem”
Karácsonyi ünnepség a Patronában

A Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpontban tartottak karácsonyi ünnepséget december 20-án. Köszöntőt mondott Zombory Miklós alpolgármester. Karácsonyi műsort adtak a negyedik évfolyam tanulói és az iskola tanárokkal, valamint szülőkkel kiegészült énekkara.

Részletek »

Meggyújtották a szeretet gyertyáját Ferencvárosban
Advent negyedik vasárnapja

„Van-e érzés, mely forróbban és sejtelmesebben megdobogtatja az emberi szívet, mint az ünnep és a várakozás izgalma?”
(Márai Sándor)

Részletek »

Ünnepelt a LÉK
Civil karácsony a József Attila-lakótelepen

A karácsony a szeretet az egymásra figyelés ünnepe - ezekkel a gondolatokkal indult december 17-én a József Attila-lakótelepi Közösségi Házban a LÉK (Lakótelepen élők Környezetéért és Jogaiért Egyesület) most már hagyománnyá váló, Lakótelep Karácsonya rendezvénye.

Részletek »

Elismerés a példamutatóan teljesítő hátrányos helyzetű tanulóknak
Jutalmakat osztott ki a „deák” Közalapítvány

December 16-án a Házasságkötő teremben adta át a Ferencvárosi „deák” Közalapítvány tárgyjutalmait Kállay Gáborné és Zombory Miklós alpolgármester.

Részletek »

Karácsonyváró vásár a Ferenc téren
Meghívó

Ferencváros Önkormányzata és a Ferenc tér Klub karácsonyi vásárral, gyerekprogrammal és ajándékgyűjtő akcióval várja a családokat december 17-én (szombaton), 11 és 17 óra között. A rendezvény háziasszonya: Dr. Kulpinszky Eleonóra önkormányzati képviselő.

Részletek »

„Értékteremtés újrahasznosítással”
Negyedmilliárdos beruházást állít munkába a FESZOFE

A fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Ferencvárosi Szociális Foglalkoztató és Ellátó Nonprofit Kft. az ország legnagyobb hajléktalan-közfoglalkoztatója. Az önkormányzati társaság Gubacsi úti telephelyén adta át a Belügyminisztérium támogatásával megvalósult géppark-fejlesztést Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, dr. Bácskai János polgármester, valamint Sebők Endre, a FESZOFE igazgatója.

Részletek »

Négymilliárdos fejlesztés a Honvédségnél
Gépjármű-technikai eszközök átadása a Soroksári úton

December 14-én a IX. kerületi MH Logisztikai Központban Vargha Tamás államtitkár adta át a négymilliárd forintnyi értékű gépjármű-technikai eszközparkot, mely a Magyar Honvédség hazai és missziós feladatainak mind precízebb ellátását szolgálja a jövőben. Az eseményen részt vett Zombory Miklós, Ferencváros alpolgármestere is.

Részletek »

Ferencvárosi Advent
Meghívó

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves Családját a negyedik adventi gyertyagyújtásra.

Részletek »

Egészségügyi alapellátásban dolgozók karácsonyi ünnepsége
Ferencváros Önkormányzatának köszönetnyilvánítása

Ferencváros Önkormányzata családias hangulatú ünnepségen fejezte ki köszönetét az egészségügyi alapellátásban dolgozóknak, a lakosság egészségügyi ellátása érdekében végzett áldozatkész munkájukért. A december 12-én az Actor Hotelben megtartott eseményen részt vett Kállay Gáborné alpolgármester asszony, beszédet mondott Zombory Miklós alpolgármester.

Részletek »

Meggyújtották az öröm gyertyáját Ferencvárosban
Advent harmadik vasárnapja

„Tudjuk, a karácsony a szeretet ünnepe. Az ajándékozás gesztusának is ez az értelme: önmagunkat, önmagunknak egy „részét” ajándékozzuk, adjuk oda másoknak. De ez a jelképes gesztus akkor valódi, ha nem marad puszta jelkép. Azaz, ha minél teljesebb az odaadásunk, s ha teljes emberségünk, minden képességünk, s minél tudatosabban vesz részt benne.”
(Pilinszky János)

Részletek »

Lakossági teadélután Zombory Miklóssal
Adventi összejövetel a Házasságkötő Teremben

„Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás. Az ünnep legyen ünnepies. Legyen benne tánc, virág, fiatal nők, válogatott étkek, vérpezsdítő és feledkezést nyújtó italok. S mindenekfölött legyen benne valami a régi rendtartásból, a hetedik napból, a megszakításból, a teljes kikapcsolásból, legyen benne áhítat és föltétlenség.”
(Márai Sándor)

Részletek »


2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

1 | 2 | 3 | 4 | 5 . . . 27Következő oldal »


Impresszum  Adatvédelem