Közmeghallgatás a Budapesti Vegyiművek Zrt. Illatos úti telephelyén kialakult helyzetről.

Közmeghallgatás a Budapesti Vegyiművek Zrt. Illatos úti telephelyén kialakult helyzetről.
Tájékoztatás

2015. május 15. | Tájékoztatás, közmeghallgatás, Budapesti Vegyiművek Zrt., Illatos út, video, légszennyezettség-mérés, József Attila-lakótelep, Napfény utcai piac, Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályának Környezetvédelmi Laboratóriuma

A 2015. május 13-i közmeghallgatás összefoglalója, teljes video anyaga és tájékoztatás légszennyezettségi mérőállomások 2 helyszínen történt kihelyezéséről.

Tájékoztatás a József Attila-lakótelepen végzett immissziós mérésekkel kapcsolatban:
A Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályának Környezetvédelmi Laboratóriuma 2015. május 14-én a délutáni óráktól kezdődően a József Attila-lakótelep területén, 2 helyszínen is légszennyezettség-mérést végez az Illatos úti BVM telephelyről eredő légszennyező anyagok vizsgálatával kapcsolatban.
A Kormányhivatal a Napfény utcai piac területén automata mérőautóval, a Lobogó utcai Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium területén egy aktív szenes automata mérőberendezéssel végez mérést. A mérési eredmények első kiértékelése a 2015. május 18-i hét elejére, azt követően pedig folyamatosan várható.

A 2015. május 13-i közmeghallgatás összefoglalója (a 9.tv felvétele):

A 2015. május 13-i közmeghallgatás teljes video anyaga (a 9.tv felvétele):Impresszum  Adatvédelem